SZALAI VIKTOR
magyar és héber nyelvű idegenvezető
hungarian and hebrew speaking tour guide

Fedezze fel Izraelt kellemes hangulatban egy nagy tapasztalattal rendelkező, jelenleg is több országban idegenvezetéssel foglalkozó idegenvezetővel.
Lets discover Israel with a smile with a very experienced tour guide !

Tel: 00 972 54 7981182

Email: izrael.idegenvezetes@gmail.com

facebook:

MESSAGE

Segítek, hogy nyaralását saját élképzelései szerint és a megfelelő tempóban tudja megvalósítani, hogy minél maradandóbb élménnyel térjen haza Izraelből.

Az idegenvezetés, így az utazás nem csak a munkám, hanem az életem, amikor csak tehetem utazom. Ha éppen nem csoportot vezetek akkor családommal vagy barátaimmal járom az országot, világot. Idegenvezetői pályafutásomat Magyarországon kezdtem, 1999-ben végeztem el az idegenvezetői tanfolyamot, majd ez lett a foglalkozásom és az életem. Több nagy izraeli beutaztatási céggel dolgoztam, valamint privát túrák szervezésével is foglalkoztam, Magyarországon kívül Ausztriába, Szlovákiába és Erdélybe. Jelenleg a privát túrák mellett több magyarországi utazási iroda csoportjainak és izraeli csoportoknak az idegenvezetésével foglalkozom Izrael egész területén, valamint izraeli csoportokat idegenvezetek európa különböző országaiban. Ezenkivül a jeruzsálemi YadvaShem - Holokauszt múzeumban is dolgozom, mint idegenvezető. 1974-ben születtem Budapesten, jelenleg Jeruzsálemben élek és segítek minden érdeklődőnek az ország, emberek, kultúra, helyi szokások megismerésében, megértésében. Vagy ha csak egyszerű kikapcsolódásra vágyik, elfelejteni a hétköznapokat, ebben is segitségére lehetek.